Programi one life, Shërbim Shëndetësor Falas nga Telekom Albania

84

Telekom Albania, operatori i parë i telefonisë së lëvizshme në vend, vazhdon t’u ofrojë klientëve teknologjinë më të mire.

Numri juaj Telekom ju siguron përfitime të pakrahasueshme nëpërmjet programit më unik në treg, ONE LIFE. ONE LIFE siguron shërbime falas dhe ulje për një seri shërbimesh që prekin jetën tuaj.

“ONE LIFE” është programi unik i përfitimeve shëndetësore nga Telekom

One life shëndet , siguron vizita mjekësore dhe checkup komplet falas në spitalet më të mira private në vend.

One life estetike ,siguron trajtime falas dhe ulje në klinikat estetike dhe SPA më të njohura në Shqipëri.

One life dental ,perfitohet vetëm me paketën gold ku përfitohen falas ,kontroll dentar dhe të kavitetit oral ,pastrim profesional i dhëmbëve , pastrim gurëzash.

Përfitimet ONE LIFE kanë 2 nivele:

Silver ku përfitohet duke kryer të paktën një rimbushje 1,000 lekë ose më lart.

Gold ku përfitohet duke kryer rimbushje 1,000 lekë për 3 muaj rresht.

Klientët me kontratë përfitojnë të gjitha përfitimet SILVER dhe GOLD automatikisht!

Si të regjistroheni:

Nëse jeni klient Telekom Vizitoni dyqanet e Telekom, për tu regjistruar, falas. Regjistrimi kryhet vetëm një herë.

Nese nuk jeni klient Telekom ejani në Telekom (ose pajisuni me një numër të ri) dhe menjëherë mund të regjistroheni në program. Përfitoni edhe ofertën e mirëseardhjes për klientët e rinj.

Programi shëndetësor “One Life” është premtimi më i ri i Telekom Albania për të rritur cilësinë e jetesës së abonentëve të saj!