Problemet për iPhone X vazhdojnë..

30

Një ndër problemet kryesore të cilat kanë ndeshur përdoruesit e iPhone X është se nuk u

përgjigjet thirrjeve telefonike,funksioni kryesor të cilin duhet ta ketë cdo smartphone.

Përdoruesëve ju vjen zilja,por nuk kanë mundësi të përgjigjen,raporton Financial Times.

Por ky nuk është i vetmi problem i kompanisë Apple.Gjithashtu dhe iPhone 7 ka ndeshur probleme në lidhje me konektimin në rrjet.

Apple po punon shumë në lidhje me zgjidhjen e problemeve tashmë të përsëritura.