Përdoruesit e Google Photos tani mund të shënojnë fotot si të preferuarat

21

Google po shton një veçori të re në aplikacionin e Photos. Funksionaliteti në fjalë ju lejon të shënoni fotot si të preferuara. Njoftimi lidhur me këtë është bërë përmes llogarisë Twitter të shërbimit.

Për të shënuar një foto si të preferuara, thjesht hapni atë në modalitetin e ekranit të plotë dhe pastaj takoni ikonën e yllit të pranishëm në krye të djathtë. Dhe për të parë të gjitha fotot tuaja të preferuara, drejtohuni te skedat Albumet.

Google thotë se funksioni do të fillojë të fillojë këtë javë. Duke u nisur, kompania njoftoi gjithashtu se përdoruesit së shpejti do të jenë në gjendje të vendosin zemra ne to.