PayPal lançon kartën e debitit për aplikacionin mobile Venmo

41

PayPal Holdings Inc tha të hënën se po lançon një kartë debiti për përdoruesit e aplikacionit të saj celular Venmo në një përpjekje për të zgjeruar shtrirjen e saj me përdoruesit e rinj.

Venmo, i cili ka qenë pjesë e PayPal që nga viti 2013, është një nga aplikacionet më popullore mobile për pagesat nga një person tek një person në Shtetet e Bashkuara.

Përdoruesit e kartës së debitit Mastercard të Venmo mund të paguajnë në dyqane duke përdorur bilancin në aplikacionin e tyre në vend të transferimit të fondeve në llogarinë e tyre bankare, tha ai.

Kompania San Jose në Kaliforni në tetor nxorri jashtë aftësinë për përdoruesit e Venmo që të paguajnë duke përdorur aplikacionin në më shumë se dy milionë shitës online.

Venmo përpunoi 12 miliardë dollarë pagesa në tremujorin e parë të këtij viti. Më shumë se 25 miliardë dollarë lëvizën përmes rrjetit të Zelle në të njëjtën periudhë.

Karta e debitit të Venmo, tani në lirim të kufizuar, do të lëshohet nga Banka Bancorp dhe do të lejojë deri në 400 dollarë në tërheqjet ditore.