Nasa deklaron:ja çfarë do të ndodhë në 31 janar…

41

Më 31 janar të gjithë duhet ti mbajmë sytë nga qielli. Super hëna blu do të shfaqet dhe do të japë një spektakël për të gjithë njerëzit. Kjo hënë do të jetë e 3 e serisë së “super henës” dhe ky fenomen ndodh kur hëna është shumë më afër tokës se zakonisht.

Kjo është hëna e dytë e plotë për muajin janar, dhe njihet me emrin “hëna blu”. Kjo hënë do të kalojë në sipërfaqen e tokës, duke i dhënë njerëzve spektaklin e eklipsit hënor, edhe pse quhet hëna blu, falë këtij fenomeni në sytë e publikut do të kemi pamjen e asaj që njihet me emrin “hëna e gjakosur”.

NASA i fton të gjithë njerëzit të mos e humbasin këtë event, por të sigurohen që të marrin pamjen e duhur.