Microsoft dhe InMobi bashkëpunojnë për të ofruar aftësi marketingu për klientët e ndërmarrjeve

47

Microsoft Corp njoftoi të martën se do të bashkëpunojë me kompaninë InMobi të bazuar në teknologjinë e lëvizshme ad-tech të bazuar në Indi, duke kërkuar që konsumatorët cloud të Azure të ofrojnë njohuri për marketing të mbështetur nga inteligjenca.

InMobi, i cili ka rreth 40,000 deri në 50,000 klientë të ndërmarrjeve, u mundëson kompanive të mbledhin informacion mbi bazën e tyre të konsumatorëve duke i ndihmuar ata të vlerësojnë mundësitë e marketingut.

“Kombinimi i Microsoft Azure me platformat e marketingut të InMobi do të sjellë eksperienca të reja inteligjente të konsumatorëve dhe njohuri të biznesit për organizatat anembanë botës”, tha në një deklaratë shefi ekzekutiv i Microsoft, Satya Nadella.

Produkti më i mirë i kompanisë cloud Azure, i cili konkurron me infrastrukturën dominuese cloud të Amazon.com që ofron Amazon Web Services, shënoi rritje të të ardhurave prej 93 për qind në tremujorin e tretë të fundit që përfundoi më 31 mars.