Mercedes-Benz prezanton fuoristradën e re

40
Mercedes-Benz GLS Grand Edition, GLS 500 4MATIC, citrinbraun, 2017;Kraftstoffverbrauch kombiniert: 11,3–7,7 l/100 km, CO2-Emissionen kombiniert: 264-190 g/km Mercedes-Benz GLS Grand Edition, GLS 500 4MATIC, citrine brown, 2017;Fuel consumption combined: 11.3–7.7 l/100 km, combined CO2 emissions: 264-190 g/km

Mercedesi i ka shtuar një makinë të re koleksionit të tij GLS SUV.

Automjeti i ri do të arrijë nëpër sallonet europiane në shkurt të vitit 2018.

Mercedesi po përpiqet shumë vitet e fundit që GLS-ja të arrijë nivelet e Range Roverit dhe me luksin që shihet në brendësi të kësaj makine duket se qëllimi po arrihet.