Levizja tjetër e Barak dhe Michelle: Marrëveshje TV me Netflix

46
FILE PHOTO - Former President Barack Obama waves with his wife Michelle as they board Special Air Mission 28000, a Boeing 747 which serves as Air Force One, at Joint Base Andrews, Maryland, U.S. on January 20, 2017. REUTERS/Brendan McDermid/File Photo

Ish-presidenti amerikan Barak Obama dhe gruaja e tij, Michelle Obama, kanë arritur një marrëveshje për të prodhuar filma dhe seri për Netflix Inc, tha shërbimi i transmetimit të hënën, duke i dhënë ish-çiftit të parë një platformë të fuqishme dhe të pashembullt për të formësuar trashëgiminë e tyre pas Shtëpisë së Bardhë .

Sipas emrit Higher Ground Productions, Obamas kanë mundësinë për të prodhuar seri me skript apo pa skript, dokumentarë dhe filma artistikë, tha Netflix në një deklaratë.

Obamas do të ketë përfshirjen e duhur në prodhimin e përmbajtjeve dhe do të shfaqen personalisht në disa nga shfaqjet gjatë kurimit të të tjerëve, tha një person i njohur me marrëveshjen.

Kushtet e marrëveshjes shumëvjeçare nuk janë zbuluar dhe programi i parë nuk pritet të arrijë shikuesit deri në maj 2019, tha personi.

Marrëveshja midis Obamas dhe Netflix, e cila mburret me rreth 125 milionë abonentë në mbarë botën, është e para për çdo banues të Shtëpisë së Bardhë.