Ky do të jetë celulari i vitit 2018

77

Lancimi i OnePlus 6 po bëhet gjithnjë e më i afërt dhe pasi shumë karakteristika janë zbuluarnë internet,duket se pajisja e re do të konsiderohet celulari më i mirë i vitit 2018,veçanërisht nëse ky produkt do të vijë në treg me çmime të ulëta.

OnePlus i ri 6 do të mund të jetë krijuesi i ardhshëm i famshëm për të ardhur nga firma kineze dhe, nëse të gjitha thashethemet e fundit janë të vërteta, kjo mund të shkaktojë për rivalët e pajisjes një kokëdhimbje serioze.

Edhe pse asgjë nuk është konfirmuar ende, duket se ky përditësim do të jetë i mbushur me karakteristika, duke përfshirë një ekran nga skaji në skaj, i cili do të mbulojë të gjithë pjesën e përparme të telefonit,duke e bërë këtë pajisje edhe rezistente ndaj ujit.

Kjo do të lejojë OnePlus të lëshojë një pajisje që ka një ekran shumë më të madh pa rritur dimensionet e përgjithshme të telefonit.

Dhe nuk është vetëm në sipërfaqe, sepse edhe brendësia pritet të jetë e tillë, ku gjërat mund të jenë seriozisht mbresëlënëse, siç mund të jetë procesori Qualcomm Snapdragon 845.