iPhonë 7 dhe 7 Plus vijnë në ngjyrë të kuqe të zjarrtë

Linja më e re e iPhone...E kuqe.

108

Apple ka shtuar një mori pajisjesh të reja në aplikacionet e saj online të shitjes.

Kjo vjen pasi u raportua se pati një rënie të befasueshme të shitjes së produkteve.

Por kësaj radhe, pajisjet më të reja teknologjike përfshijnë një iPhone 7 dhe 7 plus, që të dy në një ngjyrë mjaft të bukur dhe shumë të dashur për të gjithë.

Për vetëm një shumë prej 700 eurosh, një iPhone 7 me ngjyrë të kuqe të zjarrtë është linja më e re e gjigantit Apple.