iOS 12: Tiparet më të mira të softuerit të ri të Apple

54

Nesër Apple do të zbulojë modelet e saj të reja të iPhone në botë: iPhone XS, iPhone XS Max dhe një që ka të ngjarë të quhet iPhone Xc. Në fund të fundit, gjiganti i teknologjisë lançon pajisje të reja çdo vit ,sidoqoftë iOS i ri do të jetë i sigurt.

Programi iOS 12, i cili u zbulua në konferencën e tij zhvilluese më herët gjatë këtij viti, vjen me menaxhimin e kohës dhe tiparet dixhitale të Wellness që mund t’i ndihmojnë përdoruesit të monitorojnë kohën që shpenzojnë për smartfonët e tyre, në një përpjekje për të trajtuar varësinë e teknologjisë.

Softueri i ri do të jetë i disponueshëm për iPhone-t dhe iPad të Apple, dhe do të jetë i hapur për të gjithë përdoruesit e iPhone pas ngjarjes së nisjes.