iOS 11 ju ndihmon në shpërndarjen e Wi-Fi me shoqërinë tuaj

Fjalëkalimet e wireless'it zakonisht janë të vështirë për t’u mbajtur mend dhe zakonisht janë të gjatë e kompleks për t’i treguar ndokujt.

27

Fjalëkalimet e wireless’it zakonisht janë të vështirë për t’u mbajtur mend dhe zakonisht janë të gjatë e kompleks për t’i treguar ndokujt.

Apple më në fund ka bërë një mënyrë të lehtë shpërndarjen e fjalëkalimit të WiFi për përdoruesit e sistemit operativ të ri iOS 11, që lëshohet në vjeshtë për të gjithë.

Kështu punon ai: Kur dikujt i duhet fjalëkalimi i rrjetit në të cilin ju tashmë jeni kyçur, krejt çfarë duhet të bëni është ta afroni pajisjen e Apple afër tyre dhe pastaj menjëherë ta transferoni fjalëkalimin tek ata, pa pasur nevojë kopjimin e tij.