Instagram tani ju lejon te beni “share” postimet ne Stories

37

Instagram ka kaluar muaj duke testuar aftësinë për të ndarë postimet si Stories, dhe tani ky opsion është më në fund këtu. Një përditësim për aplikacionin Android (iOS do të marrë atë në “ditët në vazhdim”) ju lejon të ndani postimet publike nga feed i juaj në afishe, me një trokitje e lehtë që sjell përdoruesit drejtpërdrejt në postin që jeni të etur për të ndare me te tjeret. Ju mund të rregulloni sticker dhe sfondin për të shtuar dicka ekstra

Rrjeti social ka qenë duke zgjeruar në mënyrë agresive Stories në javët e fundit, duke përfshirë shtesat e ngarkimeve me shumë shtresa, duke postuar nga aplikacione të tjera dhe lë të kuptohet se janë mbështetur nga fonogrami.