Instagram prezanton Boomerang, nje app per video 1 sekondeshe

22

Aplikacioni ne pronësi te Facebook, Instagram ka prezantuar një app ri sot. Ai quhet Boomerang dhe është tashmë në dispozicion edhe në iTunes App Store për iOS dhe Google Play Store për Android.

Boomerang krijon një looping video pa zë qe zgjat nje sekonde. Për të përdorur atë, ju të gjeni diçka që është duke lëvizur (që është thelbi i gjithe kesaj) dhe  te prekni lehtë një buton te madh. Aplikacioni pastaj shpejt do te marre 10 fotot dhe ti luaje ato përpara dhe prapa për të bërë një video looping të Boomerang.

Pasi ta keni video tuaj, ju mund të ndani atë në Instagram apo Facebook, si dhe Apps të tjera në telefonin tuaj. Videot janë shtuar në Camera Roll ose Gallery. Nëse ju ndani një bumerang në Instagram, ju ende merrni keni mundesine për të përdorur filtra për ta redaktuar atë para se ta postoni.

Në thelb, kjo është pergjigja e Instagram për trendin e fundit të videove të shkurtra ose fotografive të animuar – qofshin ata Vines, Gifs, ose Live Photos te Apple.