Imazhet e para të telefonit Jio

44

Pas shqyrtimit të shumë smartfonëve, telefoni Jio është krejtësisht ndryshe. Është një telefon me funksional dhe është ndërtuar si një karamele standarde me një ekran të vogël dhe tastierën numerike. Është i vogël dhe shumë i rehatshme për t’u mbajtur, gishti juaj mund të arrijë të gjitha skajet e tastierës pa pasur nevojë të shtrihet. Duke pasur parasysh çmimin e saj, duhet të themi se ky telefon është I  mirë  ndërtuar. Cilësia e plastikës së përdorur është e mirë dhe butonat e gomës ofrojnë reagime të mira klikimi.

Ekrani 2,4 inç ka një rezolucion prej 240×320 piksele. Nën ekran janë dy butona funksioni, një D-pad i madh me një buton në qendër, butonat e thirrjes dhe shkëputjes, dhe numri i pad. Në anën e pasme, ka një kamerë 2 megapikselë dhe një altoparlant. Ekziston gjithashtu një aparat VGA në pjesën e përparme. Gjithashtu ka një fole me kufje 3.5mm. Mbulesa e prapme e telefonit Jio mund të dalë për të zbuluar baterinë e lëvizshme 2000mAh. Ekziston një slot Nano-SIM dhe një vend i kartës microSD që pranon karta deri në 128GB.

Me Jio Phone ju jeni në Rrjetin Jio, dhe plani i tarifave doganore u jep përdoruesve thirrje të pakufizuara dhe mesazhe me tekst. Telefoni Jio është mundësuar nga një procesor dual-core dhe ka 512MB RAM plus 4GB hapësirë ​​të brendshme, kështu që do t’ju duhet një kartë microSD për mediat.