Grupi i gjakut është i pagabueshëm në atë çfarë lexon për ju!

21

Grupi i gjakut A

Individët me gjakun e grupit A vënë të tjerët në radhë të parë. Ata janë dëgjues të shkëlqyeshëm dhe bëjnë miq të shkëlqyeshëm. Gjëja në të cilën ata nuk janë aq të mirë është të shprehin emocionet e tyre – ata preferojnë t’i mbyllin në shishe dhe të kujdesen për nevojat e të tjerëve. Me kalimin e kohës, kjo mund të çojë në probleme të tilla si depresioni dhe ankthi.

Individët e grupit të gjakut A shkëlqejnë si kontabilistë, bibliotekarë, avokatë, ekonomistë dhe shkrimtarë. Në dashuri, ata janë më të pajtueshëm me individë të tjerë të grupit A ose AB.

Grupi i gjakut B

Ata me gjakun e grupit B janë ekstrovertë. Ashtu si individët e grupit A, ata janë miq të mirë dhe dëgjues – por jo në dëm të vetes. Përkundrazi, ata nuk kanë problem të shprehin emocionet e tyre dhe të vënë veten në plan të parë kur është e nevojshme. Individët e grupit B janë shumë të përshtatur në gjuhën e trupit dhe mund t’i lexojnë të tjerët në mënyrë intuitive. Për shkak të kësaj, ata bëhen për psikiatër të mëdhenj, detektivë ose gazetarë. Në dashuri, ata shkojnë mirë së bashku me individë të tjerë A ose AB.

Grupi i gjakut AB

Ky është më i rralli dhe më spirituali i të gjitha grupeve të gjakut. Individët me këtë grup të gjakut janë gjithashtu shumë racionalë dhe me nivel të lartë. Ata janë të shkëlqyeshëm në planifikimin dhe organizimin. Personat e grupit AB kanë tendencë që të prodhojnë hormonet si adrenalina, duke çuar në disponueshmëri shumë të lartë dhe intensive. Ata shkëlqejnë në marrëdhëniet me publikun, si dhe në pozita menaxheriale dhe arsimore. Në marrëdhënie, ata shkojnë mirë me të gjitha llojet e gjakut.

Grupi i gjakut O

Ky është lloji më i veçantë i gjakut. Individët e grupit O kanë nevojë për energji. Ata janë shumë konkurrues dhe kanë tendencë që të përqëndrohen më shumë në përparimin se të bëjnë miq. Për shkak të kësaj, ata janë shumë të aftë në pozita udhëheqëse.

Ata shkëlqejnë si kontabilistë, politikanë, biznesmenë, si dhe terapistë.