Google prezanton aplikacionin Handwriting Input per Android

37

Google ka lëshuar një aplikacion per marrjen e shkrimit te dores për pajisje Android. Metodë lejon përdoruesit Android që të perdorin shkrimin e tyre ne tekst në smartphone ose tabletë në 82 gjuhë.

Handwriting Input ofron mbështetje për të dy llooje shkrimesh: te shtypur dhe kursiv. Përdoruesit mund edhe të vizatojne emojis te tyre duke përdorur aplikacionin.

Aplikimi i ri gjigantit te kërkimit duhet të jetë veçanërisht i rehatshem  për gjuhët, të cilat janë të vështira për tu sjtypur  në një tasiere të rregullt mbi ekran.  “Handwriting Input”  ka mbledhur tashmë rreth 60 shqyrtime me pesë yje, kështu që duket se Google ka bërë një punë të mirë me të.

Jeni te interesuar? Klikoni mbi linkun burim për të shkarkuar app falas nga Google Play.