Facebook konfirmon se nuk do të ketë opsion që tregon se kush po ju sheh

34

Të gjithë duan të dine se kush po ua shikon profilin tuaj Facebook, por fatkeqesisht zyrtare te larte te kompanise kane konfirmuar se nuk do te kete nje opsion te tille ne te ardhmen e afert.

Megjithese ka shume aplikacione te tilla te rreme qe pretendojne se ofrojne nje subjekt te tille, Facebook, konfirmon se per momentin nuk ka asnje sherbim te tille, qofte dhe te jashtem qe ta ofroje kete funksionalitet.