Facebook do të prezantojë projektin “time well spent” për smartphones

42

Facebook do të prezantojë lëvizjen “koha e shpenzuar mirë” për të inkurajuar njerëzit që të monitorojnë sasinë e kohës që shpenzojnë në mediat sociale me mjete të reja për aplikacionin Facebook.

Facebook tani është duke punuar në një veçori që do t’i lejojë përdoruesit të monitorojnë kohën e tyre në aplikacionin e saj dhe të caktojnë afate kohore, pasi njoftoi se gjigandi i medias sociale do të fokusohet në më shumë ndërveprime kuptimplote në faqen e saj në fillim të këtij viti.

Tipari, i zbuluar nga zhvilluesi Jane Manchun Wong, do të tregojë sasinë e kohës që përdoruesit kalojnë në Facebook çdo ditë, t’u japë përdoruesve mundësinë për të vendosur lajmërime të limiteve kohore ditore dhe për të ndryshuar vendosjen e njoftimit nga faqja.

Facebook po punon në “Your Time on Facebook”, i cili mund të ndihmojë përdoruesit për të menaxhuar kohën e kaluar në aplikacionin Facebook.

Rivalët e teknologjisë, duke përfshirë Apple dhe Google, kanë prezantuar edhe këtë vit karakteristikat e menaxhimit të kohës.