eBay përdor interesat tuaja për të mirëmbajtur një dyqan të personalizuar

32

Nuk është shumë zbavitëse për të blerë nëpër tregje online si eBay këto ditë – gjetja e diçkaje që hollohet me dashuri mund të përfshijë kalimin nëpër kategori të tëra, ose duke shpresuar se termi i kërkimit do të gjejë pikërisht atë që kërkoni. Zgjidhja e eBay? Tregu duhet të bëjë pjesën më të madhe të punës për ju. Po fillon një veçori e Interesit që krijon një dyqan të personalizuar bazuar në shijet që ju zgjidhni nëpërmjet një pyetësori të thjeshtë. Nëse je një hypebeast që i pëlqen yoga dhe plazhi, mund të gjesh këpucët më të fundit qe shfaqen automatikisht.

Sistemi përdor një kombinim të algoritmeve (AI) dhe të big data të eBay për të krijuar dyqanin tuaj personal.

Interesat janë në dispozicion tani nëpërmjet aplikacioneve Android dhe iOS të eBay në SHBA, dhe duhet të vijnë në internet dhe në vendet e tjera në “muajt e ardhshëm”. Në një kuptim, kjo është një kundërvënie ndaj rivalëve si Amazon – mund të jeni më pak të detyruar të vizitoni konkurrencën nëse mund të bëni rregullisht diçka që dëshironi në ekranin kryesor të eBay.