Ducati pushton zemrat e fansave me një super motor

62

Provuam versionin më sportiv të familjes Multistrada, ndoshta të të gjithë “gamës” Ducati. Ka shumë pjesë karboni dhe suspensione Ohlins (në vend të gjysmë-aktiveve Sachs) – është shprehur suakdra Ducati.

Në kthesa nuk ka të dytë, por edhe pse i shtrenjtë Ducati Multistrada 1200 Pikes Peak në fund të ditës na mahnit. Modelet crossover janë gjithmonë e më shumë protagoniste të testimeve tona, por edhe të ëndrrave tona gjithashtu. A po aspirojnë tani edhe kurorën e motorave sportiv?