Çfarë e bën Nokia 6.1 Plus kaq të mire

59

Le të fillojmë me dizajnin, sepse është dizajni që është me të vërtetë një nga përdoruesit më të mëdhenj të Nokia 6.1 Plus. Duket mahnitëse që nga çasti kur e hiqni atë nga kutia, duke ju kujtuar se është e mundur të bësh telefon me pamje të mirë me çmim të ulët. Është një telefon që qëndron në mesin e një turme në telefonat plastikë dhe metalikë.

Nokia 6.1 Plus është me të vërtetë kompakt dhe ka një ndjesi të madhe në dorë. E them këtë pasi e kam përdorur pajisjen si shoferin tim të përditshëm për më shumë se një javë. Telefoni duket i zgjuar dhe është jashtëzakonisht i lehtë. Është gjithashtu një telefon që vjen me një sasi të mirë të ekranit pavarësisht nga faktori i tij i vogël. Dhe kjo është piku më i madh i telefonit – ekrani.

Ekrani  5.8 inç FHD në Nokia 6.1 Plus shtrihet nga cepi në cep. Ky është telefoni i parë Nokia që vjen me një nivel dhe një raport të lartë ekran-trup. E gjithë kjo në thelb do të thotë që ju të merrni një ekran të ndritshme, të gjallë dhe të thellë. 6.1 Plus gjithashtu ofron një densitet mbresëlënës pixel prej 432 ppi që përkthehet në ngjyra më të thella dhe më të mprehta dhe tekst në ekran.

Prerja është e vogël dhe nuk ndërhyn në përvojën tuaj të shikimit, qoftë gjatë shikimit të videos në YouTube ose në lojëra. Rryma bëhet e fshehur nga një bar i njëkohshëm i statusit të zi që do të thotë që nuk ka gjasa të ndjesh ndonjë ndërprerje në përvojën tënde të shikimit.