Avancimi i radhës i teknologjisë vjen në Telekom

59

Blini Samsung Galaxy A6 dhe përfitoni nga avantazhet e teknologjisë VoLTE.

Samsung Galaxy A6 2018 Smartphone i parë në Shqipëri me VoLTE.

Vetëm në rrjetin 4G Telekom!

  • Disa nga karakteristikat kryesore të Samsung Galaxy A6 2018 :
  • Ekrani 5.6″  Super AMOLED capacitive touchscreen
  • Procesori: Exynos 7870 Octa
  • Kamera 13MP
  • Memorie RAM 4GB
  • Garanci e përjetshme

Avantazhet e VoLTE:

  • Cilësia absolute e zërit me teknologjinë e zërit mbi rrjetin 4G
  • Deri në 50% më pak konsum baterie në telefonatë
  • Lidhja më e shpejtë e thirrjes
  • Mundësi përdorimi të internetit gjatë telefonatave

Per me shume informacion shkoni tek:

www.telekom.com.al/samsung/a6/