Arsyet pse duhet të pini kafe cdo ditë

60

Konsumi i kafes në mëngjes,jo vetëm që është i domosdoshëm,por edhe i shëndetshëm.

Më poshtë po listojmë disa nga arsyet pse:

  • Aroma e kafes ul stresin dhe rrit përqëndrimin.

 

  • Ju bën më të lumtur dhe më energjikë.

 

  • Rrit shkallën e inteligjencës.

 

  • Minimizon rrezikun për t’u prekur nga kanceri i lëkurës.

Këto janë disa nga arsyet më bazike;gjithsesi duhet të tregojmë kujdes dhe të mos e teprojmë me masën.