Amazon planifikon një aplikacion të ri video për përdoruesit e Fire TV

29

Amazon planifikon të nisë një shërbim video të mbështetur nga reklamat për përdoruesit e pajisjeve të saj të transmetimit të Fire TV.

Shitjet me fitim të lartë ishin një vend i shkëlqyer për tremujorin e fundit të Amazon, pasi të ardhurat e kompanisë nga kategoria dhe disa artikuj të tjerë u rritën me 132 për qind në 2.2 miliardë dollarë.

Shërbimi i ri falas, i quajtur paraprakisht Free Dive, është i ndarë nga shërbimi i Prime Video i abonimit pa reklama nga Amazon, i cili rivalizon Netflix .

Kompania është në bisedime me studiot e mëdha për të licencuar shfaqje televizive më të vjetra për shërbimin e ri, i cili po zhvillohet nga kompania e e-commerce në internet, IMDB.