Activision shfaq karaktere thuajse reale

37

Activision tregoi gjendjen e artit të vërtetë me grafikën ne kohë reale, duke

shfaqur këtë demo me nje karakter te vecante. Lëkura e karakterit, shprehjet e

fytyrës dhe sytë duken aq e vërtetë, saqe te jep nje ndjesi te çuditshme.

Sipas Jimenez, kjo fytyrë dhe të tjerat si kjo përfaqësojne “kulmin e shumë vite të

punës në karaktere fotorealiste”. Në prezantim, Jimenez tregoi “se si secili detaj

është sekret për arritjen e realitetit”.

Thelbi për zhvilluesit e lojrave nuk është vetëm të krijojne karaktere fotorealiste

te animuara, por të siguruar se këto animacione mund të luajnë në kohë reale mbi

kartat video dhe kompjutera që njerëzit e zakonshëm zoterojne. Dhe kjo është ajo që

Activision ka bërë, duke përdorur animacionin standart te kockave, skanimin e

fytyrës dhe me nderveprimin e nje vepre arti shume te koplikuar për të bërë lëkurën

të duket sa me e vërtetë.