9 faktet që duhet të dini rreth teknologjisë

48
  1. Sasia e përdoruesëve që aksesojnë faqen online të Wall Street arrin në 50 milion cdo orë në ditë.
  2. Mikrosoft në mënyrë modeste tejkaloi pritshmëritë e Wall Street për sa i përket fitimeve.Nga raportimet,rezultoi se të ardhurat kapën shifrën prej 28.92 bilion $,ndërsa fitimi për aksion arriti në vlerën prej 0.3 bilion $.
  3. Zhvillimi i lartë i kriptokurrencisë ndihmoi Samsung të regjistrojë një rekord përfitimi prej 50.2 bilion $ për vitin 2017.
  4. Pandora po reukton stafin me 5%,dhe po lrgon fokusin nga Kalifornia sepse ka shumë kosto.
  5. Walmart po investon në Flipkart,rivalin më të madh të Amazon në Indi.
  6. Përfitimet operative të Nintendo arritën në 116.50 bilion yen.
  7. Një analist i Walmart denigroi kompaninë Apple duke deklaruar se ka një problem të madh me iPhone X.
  8. Amazon po përqëndrohet gjithnjë e më shumë rreth filmave të Woody Allen dhe marrveshjen po e kosideron si “pagesë të rëndë”.
  9. GDPR mund të fshijë 2% nga të ardhurat e Google,sipas Bankës Kombëtare Gjermane.