4Arrows, nje loje strategjike

47

Sic emri i saj sugjeron, 4Arrow bazohet rreth levizjes se katër shigjetave rreth bordit dhe në portat e tyre përkatëse, me qëllim të avancimit në nivelin e ardhshëm. Por çdo shigjetë mund të lëvize vetëm në drejtim qe është tashmë duke treguar, kështu që loja shpejt bëhet një strategji per ju teksa mendoni si të bëni shigjetat të punojnë së bashku.

 

Hidhni një sy në: buton undo i lojës, e cila mund të ju ndihmojë nëse ju bëni një veprim të gabuar apo dy.

 

Pro-tip: Ndihmat e lojës do të ju ndihmojnë kur ju mendoni se nuk keni rruge dalje, por i kushtoni vëmendje pasi ju do të duhet të përsërisni lëvizjet në mënyrë që të kaloni në nivelin e ardhshëm.

 

Pa pagesë: iOS