4 arsye të thjeshta pse Pixel 2 është më i mirë se iPhoneX

272
  1. Aparatet celulare Pixel 2 përfshijnë një karikues të shpejtë dhe të përshtatshëm,ndërsa  iPhoneX jo.
  2. Pixel 2 XL ka një ekran më të madh edhe pse ka të njëjtën peshë me atë të iPhoneX.
  3. Telefonat Pixel 2 janë më të lehtë për t’u riparuar dhe mund të punojmë më shpejt duke përdorur Android se iOS.
  4. Kamera e Pixel 2 është më cilësore se ajo e iPhoneX,pavarësisht se kushton më pak.