LATEST ARTICLES

Samsung Galaxy S9 vjen shumë shpejt në treg

Publikohen fotot e para të Samsung Galaxy S9 dhe duken identikë me Galaxy S8. Fotot vinë nga insajderi i besueshëm i industrisë Evan Blass përmes...

Nëse merrni një mesazh të tillë në Whats App,fshijeni menjëherë

Whats App është një prej aplikacioneve më të përdorura dhe sigurisht haker-at përpiqen gjithë kohës të thyejnë sigurinë për të përvetësuar informacione tejet konfidenciale. Mesazhet...

Shkenca na surprizon sërish:Klonimi i majmunëve do të ndihmojë në luftën ndaj kancerit

Në vitin 1996,lindi delja Dolly,duke përdoeur një teknikë të quajtur transferimi nuklear i qelizave,në të cilën ADN e një kafshe vendoset në një vezë...

Skaneri i trurit tregon se me cilët njerëz ju mund të bëheni miq

A e keni vënë re se sa të ngjashëm jeni ndonjëherë me miqtë tuaj?Kjo sepse truri juaj përputhet.Nuk janë vetëm cilësitë si:gjinia,mosha,etniciteti apo dhe...

Nasa deklaron:ja çfarë do të ndodhë në 31 janar…

Më 31 janar të gjithë duhet ti mbajmë sytë nga qielli. Super hëna blu do të shfaqet dhe do të japë një spektakël për...

5 vendet ku puna e mësuesit është e mirëpaguar

Puna e mësuesit është aq fisnike,sa edhe e pavlerësuar,sidomos në Shqipëri.Roli i mësuesit është esencial në edukimin e gjithë shoqërisë.Janë ata të cilët,të palodhur,na...

Karakteristikat më të reja të versionit iOS 11.3

Apple zbuloi për adhuruesit e iPhone karakteristikat më të reja të cilat do të disponohen kur të lancohet versioni 11.3 iOS.Përditësimi do të ofrojë...

Rrjeti 5G:Të ardhurat,rastet e përdorimit dhe shërbimet me vlerë të shtuar

Standartet 5G po targetojnë pajisje të reja të cilat do të ofrojnë shërbime me vlerë të shtuar dhe të sofistikuar për konsumatorin. Me kamerat të...

BlackBerry:Kompania celulare më e rëndësishme në të ardhmen?

Smartphone-t po shndërrohen në pjesën më vitale të përditshmërisë dhe punës sonë. Shumica prej nesh i përdorin për komunikim por në të vërtetë ato po...

6 aplikacionet që ju mund të përdorni për të gjetur pajisjet e humbura

E gjeni veten papritur në një situatë ku ju ka humbur smartphone?Kjo do të përbënte një problem shumë të madh.Për të rigjetur pajisjet që...